MONIPUOLINEN SUUNNITTELUTOIMISTO

Vahvuutemme perustuu asiakaslähtöisyyteen, yksilöllisten suunnitelmien ja kokonaisvaltaisten palvelujen tarjoamiseen.
Ota rohkeasti yhteyttä, suunnittelutoimistomme palvelee juuri Sinua!

Tervetuloa suunnittelutoimisto Cartos Oy:n sivuille !

Uskomme, että kokonaisvaltaisella näkemyksellämme monipuolisena suunnittelutoimistona on tärkeä osuus projektin lopputulokseen. Vahva käytännön osaaminen ja suunnittelu luovat mahdollisuuksia, jotka ovat toteutettavissa taloudellisesti järkevästi tinkimättä kestävästä ja ajattomasta kokonaisuudesta. Meille suunnitteluprojektiin sitoutuminen on kunnia. Jokainen suunnitteluprojekti on ainutlaatuinen ja tärkeä, jossa luomme asiakkaalle ominaisen ympäristön asua ja toimia – ”luotu ympäristö on ihmistä varten, tuomme arkkitehtuuria arkeesi ja asumiseesi

Laaja-alaiset suunnitteluprojektit: arkkitehtisuunnittelu, rakennussuunnittelu, peruskorjaussuunnittelu, sisustussuunnittelu ja kalustesuunnittelu sekä toimiminen paikallisen teollisuuden ja toimijoiden kanssa on tae monipuolisen osaamisen hyödyntämisestä, jotta Sinäkin asiakkaanamme saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Suurissa hankkeissa toimimme tarvittaessa muiden suunnittelijoiden kanssa ja siten voimme taata asiakkaille riittävät resurssit toteuttaa projekteja tehokkaasti.

Ota yhteyttä ja käydään keskustelut hankkeestasi tai pyydä tarjous suunnittelusta!

 

Kuopio 12.12.2016
Arto Kirsikka-aho